top of page

LINE SCHMIDT

Jeg hedder Line. Er uddannet personlig træner, instruktør i bl.a. TRX, HIIT og Mobilitet, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed, og så er jeg mor. Siden barnsben har jeg været aktiv og har altid været utrolig fascineret af kroppen: hvordan vi kan forme den gennem kost og bevægelse, samt hvad den er i stand til at præstere: tunge løft, løbe Marathon, Ironman, skabe liv – hvor stærkt er det ikke lige?

Mit mål er at gøre træning sjov, overskueligt og lettilgængelig, så det passer ind i dit liv, uden at du skal gå på kompromis med din dyrebare tid. Jeg brænder for at skabe et trygt, støttende og energigivende rum med et højt kvalitetsniveau, hvor du er i fokus. Dette helt uden dårlig samvittighed, urealistiske mål og tårnhøje forventninger. Jeg ønsker, at du når dit mål og mærker resultater, samt klarer dig i det lange løb: at du bliver din egen ekspert, så du lykkes resten af livet. Derfor finder du ingen ”quick-fix” eller hokus pokus hos mig. For hovedet skal kunne følge med kroppen og omvendt. Resultater kommer ikke over natten eller over få uger for den sags skyld, men har du det rette fokus fra start, vil det gå så hurtigt, som det er muligt.

 

Når jeg ikke er ude og træne med barnevogn og baby, er jeg gerne i gang med at udvikle opskrifter i mit lille køkken eller holder sing-a-long/dansefester med ungerne hjemme i stuen – jeg kan både moonwalk og alle MGP sangene udenad.

  • Instagram
Line.jpg
bottom of page