top of page

ARTHUR BERNER-HANSEN

Mit navn er Arthur, og jeg er født og opvokset på Vesterbro. Er uddannet fysisk træner, og har siden da brugt det meste af min tid på at undervise styrketræning og nørde hvordan kroppen fungere, i personlige forløb, gruppetræninger og i sportsklubber.

 

Når jeg ikke er i træningscentret, vil jeg ofte bruge min tid på at spille basketball, med en fed hiphop playliste i baggrunden. Er stor fan af mad og kaffe og har engang været en rigtig dygtig tennisspiller med et enkelt københavnsmesterskab i lommen, samtidig fik jeg også en uddannelse som tennistræner.

Som person er jeg meget nede på jorden, detalje orienteret og kritisk tænkende. Jeg er ikke tilhænger af forskellige fixe ideer eller lukkede træningsreligioner, jeg går mere op i effektiv træning, sunde vaner i kost, søvn, hvad vi ved om kroppen og hvad det har af betydning for vores dagligdag og fremtid. Hvis du forventer en der råber ad dig mens du sveder på et løbebånd, så er jeg ikke den rigtige. For mig er det vigtigt at være i øjenhøjde og at tilliden er gensidig. Det er essentielt for et godt forløb.

  • Instagram
280502217_950819008924606_6003163710097912965_n.jpeg
bottom of page